Find din egen vej

At være passioneret, er en måde at leve livet på, at leve med fokus på det du er passioneret omkring viser i virkeligheden vejen til dit livs-formål. Når du er passioneret, så brænder du for det du laver, du er tændt, du er begejstret, du er levende og du vil opnå det du ønsker.

 

Dansk Design

Jeg er vokset op i Danmark og er præget af dansk kultur, og er selvfølgelig i høj grad præget af de danske normer og traditioner, hvad enten vi taler om madkultur, bolig indretning eller bare mode generelt. Det jeg synes er enormt interessant når jeg arbejder med designere i andre lande er at lade mig inspirere af omverdenen. Jeg tygger på indtrykkene og blander dem med dansk design kultur, som skaber originale og nyskabende produkter.

Dansk design er billeder der afspejler dansk kultur og formår at samle funktion form og æstetik og derved skabe tidløse klassikere. Ebsen Bikes A/S Collection af cykler designes ud fra dansk tradition som er kendt for det enkle, minimalistiske og funktionelle. Det stilfulde og enkle er tilpasset bløde nordiske nuancer som skiller sig ud fra mængden.

De varmeste hilsner,
Lone Enemark Ebsen,
Chief Designer

Vores mission er kvalitets cykler til den rigtige pris, dette betyder at vi bestræber os på hele vejen rundt i vores organisation at holde omkostningerne så lave, så
slut prisen til forbrugeren bliver så attraktiv som mulig. Cyklerne er fremstillet med slagfast pulverlakering, hvilket betyder at cyklens lakering er ekstrem hårdfør overfor ridser og skrammer. Denne lakering er en 5-facet proces, som går ud på at stellet først bliver grundigt afrenset (phosfateret). Stellet lakeres i miljøvenligt vandbaseret maling ved 180 grader, og skal derefter tørre. Denne proces gentages yderligere 2 gange. Mærkerne kan derefter monteres og til sidst bliver cyklerne lakeret med klar lak. Denne slagfaste lakering er helt afgørende for cyklens holdbarhed.