Nyheder

&

Se vores ny blog!

Vi har lanceret en ny Youtube Channel og en ny blog. Læs interviews med nogle af vores forhandlere, og se tekstforfatter Simon køre rund i Aarhus og Odense
 

Tak for et fantastisk 25 års Jubilæum!

Vi takker alle som mødte op til vores 25 års jubilæum Lørdag d. 21 April 2018.
Tak for gaverne og jeres support. Vi ser frem til de næste 25 års samarbejde.
 
Mange Cykel Hilsner, 
Team EBSEN Bikes A/S

Peter Ebsen 50 år

Mandag d. 25 Sept. 2017 fyldte jeg 50 år, hvilket vil sige, at cykler nu har fyldt det halve af mit liv. Ebsen Bikes A/S fylder 25 år. Jeg vil prøve at give en lille forsmag på min iværksætterhistorie. Kort efter, at jeg blev færdig med min Shipping uddannelse tilbage i 1990, tager min kæreste og jeg ud på en jordomrejse.
Det bliver et år, som er skelsættende for vores fremtid. Det var nemlig på denne rejse, at jeg besluttede mig for, at leve som iværksætter. Jeg husker særligt hvordan jeg blev dybt fascineret af handelsevnerne hos de små kræmmere og købmænd i Indien. Det var umuligt at gå 3 meter uden, at man skulle prutte om prisen på hvad som helst. Det gav mig blod på tanden, og det blev nærmest en daglig konkurrence om, at finde det billigste værelse, den billigste mad og den bedste omvekslingskurs. Det, der motiverede mig var både indernes evne til at handle, men også deres humør. Man gik altid derfra som gode venner, selv hvis man ikke nåede til enighed. Dette inspirerer mig stadig den dag i dag.

Vær tro mod dig selv - og det du kommer fra!

Min far har altid sagt: "Man må klare sig selv!" og det tror jeg, at jeg tog til mig fra starten,

Dansk Design

Når du skal vælge hvilken type cykel, du skal have er det vigtigt, at du vælger en cykel der passer præcist til dig og dine behov

Andre nyheder

Find os på Sociale Medierne

Vi er på Facebook og Instagram!
Kontakt os så vi kan guide dig til nærmeste forhandler


Om os

Ebsen Bikes A/S begyndte at designe og sælge cykler i 1995 i Peter Stricker Ebsen`s barndomsværelse i  Vojens. I starten leverede Peter Stricker Ebsen cykler til ca. 15 cykelforretninger fordelt rundt i Danmark og i dag er dette antal mere end tidoblet. I dag – 22 år senere – designer Ebsen Bikes A/S stadigvæk cykler til glade cyklister i  Danmark, Sverige, Tyskland, England, Færøerne og på Grønland.