Om Ebsen Bikes A/S

1993

Ebsen Bikes A/S begyndte at designe og sælge cykler i 1993 i Peter Ebsen's barndomsværelse i Vojens. 
I starten leverede Peter Ebsen cykler til ca. 15 cykelforetninger fordelt rundt i Danmark og i dag er dette antal mere end tidoblet.

I dag - 25 år senere - designer Ebsen Bikes A/S stadigvæk cykler til glade cyklister i Danmark, Sverige, Tyskland, England, Færøene og på Grøndand

Ca. 8 medarbejdere sørger for, at glade cyklister få et spændende udvalg af cykler, som dækker alles behov. Designmæssigt optimerer vi hele tiden cyklerne, så både cyklisternes behov og design går op i en højere end.

2018

Vores Cykler bliver produceret i Europa og en del i Tyskland og vi er derfor stolte over at kunne tilbyde Cyklisterne følgende:

Slagfas Pulverlakering

Danish Design

Made in Germany

Value For Money

Ebsen Bikes A/S forhandler idag 4 mærkevarer

EBSEN

Ebsen Shop  og Retro er klassiske cykler i et smukt design med arver i smukke bløde nuancer der lader dig forføre.

 

Cyklerne er udformet med smukke steldesigns, moderne grafik og god kvalitet samt gennemtænkte komponenter. Cyklens stelgeometri giver dig en oprejst kørestilling, der fysiologisk set er den mest skånsomme.

 

EBSEN børnecykler har fokus på kvalitet og sikkerhed. Cyklerne har letvægt stel og udstyret med kvalitets komponenter som gør dem ideelle og driftssikre

EBS

Fælles for mærked EBS er essensen af en tidsløst design og et skarpt blik for det enkle og diskrete. 

 

I valget af farver og detaljer. I denne serie findes sportscykler, der på hver sin måde appellerer til dg og din kørsel.

BOTTECCHIA

Bottecchia kendetegnes i den højeste klasse indenfor Race og MTB.

Om du er til varierende udfordringer med uforudsigelige belægninger, sten, klipper, rødder, stejle nedkørsler eller knivskarpe sving. Eller er du til letvægt Racer hvor du overfører al din energi til effektiv fremdrift.

 

Så har den italienske fodbolds Raver/MTB intelligente tekniske løsninger, stel og komponenter 100% afstemt til de udfodringer du møder.

REMINGTON

Remington er et dansk mærke, der startede tilbage i 1913. Remington cyklerne er designet til by livet og har en meget elegant og minimalisktisk udtryk, med ekstra fine linjer og i tidsløse farver.

 

Enjoy life, ride a Remington!